Echipa Dentotal

Echipa Dentotal

Stomatologia modernă evoluează exponențial. Mereu apar tehnici și tehnologii pe care le selectăm informat și le aplicăm cu succes doar într-o echipă bine structurată pe specialități.

Anca Tudose - Medic specialist stomatolog

Dr. Anca Tudose

Medic specialist stomatolog

În ultimii 30 de ani, am transformat pasiunea pentru dinți frumoși și sănătoși într-o familie formată din medici, asistenți și pacienți: Clinica Dentotal Galați.

Fiecare an a insemnat cursuri, congrese, specializări, atât în țară, cât și în străinătate, toate împreună cu colegii mai tineri, urmărind ca fiecare medic să dobândească experiență profesională permanent actualizată.

Chirurgia parodontală, implantologia, reabilitările orale complexe cu restabilirea echilibrului masticator și articular sunt domeniile medicinei dentare care mă pasionează.

Andreea Jugravu Luchiniuc - Medic specialist Ortodont in Galati

Dr. Andreea Jugravu Luchiniuc

Medic specialist ortodont

Cu zâmbetul pe buze, cu răbdare și calm ea conduce meticulous și sigur lungul drum al tratamentului ortodontic spre finalul armonios dorit de fiecare pacient mai mic sau mai mare.

Împreună cu ea, echipa Dentotal, a câștigat un medic profesionist, indispensabil pentru tratarea cazurilor complexe cu abordare interdisciplinară.

Oana Maria Feraru - Medic stomatolog la Clinica Dentotal Galati

Dr. Oana Maria Feraru

Medic stomatolog

Mă consider o persoană norocoasă pentru că iubesc profesia de medic dentist, pe care nu am ales-o întâmplător. Anii de studii, cursuri și congrese au creat baza profesională necesară împlinirii misiunii mele: înțelegerea și rezolvarea problemelor dentare ale fiecărui pacient așa încât teama să dispară făcând loc unui zâmbet încrezător.

Totul este posibil alături de oameniii dedicați din echipa noastră, lângă care, nici nu am simțit când au trecut toți acești ani!

Simona Ion - Medic stomatolog la Clinica Dentotal Galati

Dr. Simona Ion

Medic stomatolog

Fiecare zi este o nouă provocare pe care o abrodez cu încredere în propriile forțe.

Am intrat în echipa Dentotal încă din perioada studenției. Printre cursurile de la facultate, în vacanțe, am deprins și am învățat de la fiecare medic.

Cu perseverență și pasiune m-am integrat perfect în atmosfera profesională, dar prietenoasă a familiei Dentotal.

Ion Mocanu - Medic stomatolog la Clinica Dentotal Galati

Dr. Ion Mocanu

Medic stomatolog

Mica lume complexă a dinților am descifrat-o mai întăi ca și tehnician dentar. În cei 8 ani de practică în laborator echipa cabinetului Dentotal mi-a solicitat ajutorul în realizarea unor lucrări complexe de reabilitare protetică pe dinți, dar și pe implanturi. Concomitent mi-am continuat studiile, iar după absolvirea facultății de medicină dentară, m-am alăturat echipei Dentotal ca medic dentist cu expertiză în protetica dentară.

Dan Tudose - Medic stomatolog la Clinica Dentotal Galati

Dr. Dan Tudose

Medic stomatolog

Primele contacte pe care le-am avut cu echipa clinicii Dentotal au fost încă de la vârstă de 3 ani, având multe probleme cu dinții. Apoi, anii de scoală s-au suprapus cu tratamente ortodontice. Trăind printre dentiști atât de devreme și cunoscând ce înseamnă durerea dentară, astfel am descoperit, încă din copilărie, care este scopul meu în viață.

Cursurile Facultății de medicină dentară București au alternat, an de an, cu vacanțele de practică alături de familia Dentotal.

Datorită unei experiențe Erasmus în Italia, am deprins o pasiune pentru Endodonție și în același timp pentru Implantologie.

Asistenti Dentotal

Asistentii sunt sufletul echipei Dentotal

Ca si in cinematografie, back stage-ul este suportul essential, fara de care filmul nu ar putea exista.

Pentru medicii si pacientii nostri, asistentii sunt sufletul echipei Dentotal: asigura fluxul de programari, au grija de igienizare si sterilizare, ajuta si incurajeza fiecare pacient, sunt a doua pereche de maini pentru medici, in timpul tratamentelor, mereu atenti si zambitori.